0
Twój koszyk jest pusty.

Opinie klientów:


Mary Redyk - Warszawa
27.08.2012
Super rodzinna kapela :D Grają bombowo!!! Ponadto w swej ofercie mają mnóstwo fantastycznych zabaw i konkursów :D Polecam gorąco!!!
Madzia i Boguś P. (25.08.2012)
27.08.2012
Wszyscy goście weselni byli zachwyceni zespołem Oxide! Świetna muzyka i zabawy. Cudownie poprowadzili całe przyjęcie! NAPRAWDĘ POLECAMY!
Rafał I Kasia - 01.09.2012
03.09.2012

Dzięki Wielkie Chłopaki!!! Super Prowadzenie i wykonanie artystyczne- Goście do Dziś wspominają:)

Marta i Michał - Warszawa - 29.12.2012
11.01.2013
Chcielibyśmy bardzo podziękować zespołowi Oxide za oprawę muzyczną na naszym weselu.Nasi goscie zarówno młodzi jak i starsi wspaniale bawili się przy dzwiękach Waszej muzyki.Zabawy i konkursy były miłym zaskoczeniem zarówno dla nas jak i doskonale bawiących się gości.Były przemyślane,śmieszne a przede wszystkim kulturalne.Należy wspomnieć o profesionalnym sprzęcie muzycznym,który doskonałymi dzwiękami porywał ludzi do tańca.Jeszcze raz dziękujemy zespołowi i życzymy suksesów w Waszej karierze.
Małgorzata Koślak
17.02.2013
W imieniu Zespołu Szkół w Celestynowie chciałabym złożyć serdeczne podziękowania na ręce Zespołu Muzycznego Oxide, który zorganizował świetna zabawę podczas XXI Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w dniu 13 stycznia 2013r. Jako szef sztabu dziękuje za profesjonalne przygotowanie repertuaru i przeprowadzę imprezy. Praca z Państwem była dla mnie wielką przyjemnością. Szef Sztabu WOŚP Małgorzata Koślak
Kasia i Rafał Kowalczyk
27.05.2013
Dziękujemy bardzo za super poprowadzenie wesela.nasi goście super się bawili.
Igor
18.08.2013
Zespół genialny :), spełnili wszystkie oczekiwania Młodych jak gości tych młodszych i tych starszych, bardzo kontaktowi, uprzejmi, super bawili nas wszystkich do samego rana, ... po raz pierwszy tak mnie nogi bolały od tańczenia :). Z ręką na sercu mogę ich polecić każdemu :) kto lubi tańczyć do białego rana i jeszcze dzień dłużej :)
Asia Świadkowa
19.08.2013
Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę, zespół cudowny, spełnił wszystkie nasze oczekiwania, do teraz nie mogę chodzić :) szczerze polecam i mam nadzieję, że jeszcze nie na jednym weselu od nas zagracie :) pozdrawiam
Dawid
30.08.2013
Zespół ma genialne piosenki :) Super prowadzicie zabawy :)
Marta i Marcin Jackowscy
31.08.2013
Bardzo dziękujemy za super poprowadzone wesele 17.08:) Goście do dziś wspominają i chcą kolejnego wesela z naszej strony z takim Zespołem. Repertuar idealny, a wplecione autorskie kawałki wszystkim się podobały:) Polecamy Zespół i do zobaczenia przy kolejnej okazji:)
miszczunioxD
16.12.2013
Zespół genialny świetne mają piosenki, lecz i również nie pozwoli na żadnej zabawie do podpierania ścian nogi same tańczą do ich muzyki :) Pozdrawiam i Polecam Zespół jak i Płytę :))
Łukasz i Asia
03.01.2014

Zespół bardzo zorganizowany.  jezeli chodzi o repertuar potrafia łądnie spiewac po angielsku. osobiscie polecamy!

Anonim
07.04.2014
Grunt to to ze zespoł jest naprawde zajebisty....miałam stycznosc ich poznac osobiscie naprawde bardzo mili fjni goscie..da sie dogadac,,,,super zabawy grunt ze goscie byli bardzo zadowoleni i mimo tego ze juz 4 lata po weselu dalej mknał wspomnienia zespolu ktory poprowadził nasze wesele. Super chłopaki panie Jarku pozdrowienia dla Zony Ani....Wszytskiego najlepszego na nwoej drodze zycia.
Nadia i Biesław
29.05.2014

Polecamy, bralimy wesile w Polszy, piekny kraj, ludzie mili i serwis tego zespoly SUPER!
Vodzirej zapewnial ze zna ruska i ukrainska mowa, piosnki i ne klamal! Zna Dobrze!. Stawki  tyz dobre, a o harmoszce to wy bardzo dobrze wiecie! Polecamy!

Gminne Centrum Kultury w Gródku
30.06.2014
Serdecznie dziękujemy za wspaniałe poprowadzenie zabawy na imprezie Kupalnoczka 2014 w Załukach. Polecamy Wasz zespół z czystym sumieniem! Bardzo mili ludzie, którzy tworzą swoim śpiewem bardzo dobrą i miłą atmosferę. Publiczność szaleje. Bez Harmoszki nie ma zabawy :)) Dyrektor i pracownicy
Ewa&Gabi
04.07.2014
Dziękujemy bardzo za świetną zabawę, zespół wspaniały. Mamy nadzieję, że jeszcze będziemy miały okazję z Wami poszaleć. Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów! :)
Edyta & Denis
10.08.2014
Dziękujemy za wspaniałą zabawę! Zespół przerósł Nasze oczekiwania...było lepiej niż się spodziewaliśmy... Goście zadowoleni, prowadzenie w dwóch językach, repertuar super dobrany! Z czystym sumieniem polecamy!
JacekMaster
26.08.2014
kapela pierwsza klasa, grali u Mnie na weselu i było bombowo, wszystkim gorąco polecam, jak nie wiecie kto ma zagrać na waszych imprezach to zespół Oxide jest najlepszy na to miejsce
Julita i Michał
01.10.2014
Dziękujemy wam za wspaniałą zabawę, świetnie się bawiliśmy , jesteśmy zadowoleni . Polecamy zespół Oxide na wesele bo potrafi wiele ;).
Marcin i Natalia Jabłońscy z Jednorożca
19.10.2014
Świetna kapela, wszyscy nasi goście byli i są nadal zachwyceni tym jak grali i zabawiali nas wszystkich. Szczeże i gorąco polecamy każdemu kto chce wstąpic w związek małżeński a przy tym fantastycznie się bawic. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Chcielibyśmy jeszcze raz podziękowac zespołowi OXIDE za wspaniałą zabawę i oprawę weselną mamy nadzieję ze się jeszcze kiedyś spotkamy. Wielkie, wielkie dzięki Pozdrawiamy.
Beata
20.10.2014
Super kapela śpiewacie rewelacyjnie .Pozdrawiam .Chciałabym waszą płytkę gdzie można ją dostać?
Rezydencja Solna
20.01.2015
Dziękujemy za Wspaniałe Prowadzenie imprezy sylwestrowej i czuwanie nad jej przebiegiem. Wszystko na najwyższym poziomie. Repertuar Bogaty dla Każdego wiekiem. Zespół Przyjazny, Komunikatywny. Z czystym sumieniem polecamy do współpracy!
Wioleta
26.01.2015
Wokalista REWELACYJNY- nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć dalszych sukcesów muzycznych. Jeżeli nie macie jeszcze zespołu na wesele, to nie zastanawiajcie się ani chwili dłużej. :) Pozdrawiam,
JAŚKO :)
26.01.2015
SUPER ZESPÓŁ PRZY KTÓRYM SUPER SIĘ BAWIŁEM :)
Paulina
01.02.2015
Fantastyczny zespol!!! Polecam kazdemu, swietna muzyka i zabawa :) polecam kazdemu
Klaudia i Paweł Pruszyńscy
19.05.2015
Świetny zespół! Goście byli zachwyceni, my jako młodzi rownież. Już po pierwszym kwadransie imprezy dało się odczuć, że dokonaliśmy dobrego wyboru :) Polecamy zespół Oxide z czystym sumieniem ;)
Ada i Jarek J
30.06.2015
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną, na naszym weselu, wszyscy goście zadowoleni. Profesjonalnie wykonana usługa :) Na pewno będziemy polecać dalej :) Pozdrawiamy :)
Magda i Artur
22.07.2015
Świetny zespół, super zabawa. Bawiliśmy się świetnie do samego rana... no i te poprawiny :) Ten NAJWAŻNIEJSZY dla nas dzień był naprawdę cudowny i udany. Dziękujemy Wam gorąco i ściskamy i POLECAMY !!!!!
Darek
03.08.2015
Współpraca przedstawia się pozytywnie wręcz bardzo bez żadnych problemów. Chłopaki robią fajna robotę.
Weronika i Grzegorz
10.08.2015
Dziękujemy za świetną zabawę i oprawę muzyczną naszego wesela:). Doskonałe prowadzenie wesela i bardzo fajne zabawy:) Zespół godny polecenia i wszyscy goście byli zadowoleni:) Pozdrawiamy:)
Lawa Etna
06.03.2016
Super Rozrywkowy Zespół , Który Czuje Klimat I Rozrusza Każdego, Od Najmłodszych Do Najstarszych ;) Gorąco Polecam !!!
Agnieszka i Arek... Małżeństwo od 30.04.2016 r
04.05.2016
DRODZY NARZECZENI - JEŚLI SZUKACIE ZESPOŁU NA WESELE TO TYLKO "OXIDE"... I NAWET NIE MA SIĘ NAD CZYM ZASTANAWIAĆ !!! 30.04.2016 r. OXIDE GRAŁ NA NASZYM WESELU I KAŻDY Z GOŚCI BYŁ ZACHWYCONY...... OXIDE JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ! :)))
Daria i Kamil
09.05.2016
Bardzo dobrze poprowadzone Wesele . Sam obsługuje imprezy a przez to jestem wymagający . Bez zastrzeżeń. Polecamy!
Jola i Krzysiek
01.07.2016
Było rewelacyjnie. Goście zachwyceni. w 100% polecamy i bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę.
Ola i Łukasz
06.07.2016
Świetny zespół, przerwy tylko na ciepłe posiłki, dają z siebie maksimum zaangażowania, dbałości, żeby wszystko było super, goście bardzo chwalili zespół. Oxide świetnie zagrał na naszym weselu, jednym słowem super ekipa :) Polecam i dziękujemy za super zabawę :)
Paulina i Robert Ostrowiec świętokrzyski
17.07.2016
Wybraliśmy zespół Oxide w ciemno byliśmy pełni obaw czy zespół poprowadzi nasze przyjęcie weselne tak aby my i goście mieli udaną zabawe i powiem tak to jest najleprzy zespół jaki mogliśmy wybrać robili krótkie przerwy w czsie posiłków bawili gości za stołami urozmaicali przyjecie wieloma zabawami gdzie goście mogli sie pośmiać i dobrze się zabawic mimo tego że gosci nie było dużo to starsi i młodsi bardzo dobrze się bawili i wychwalali zespół z całego serca polecam zespół oxide.
Marcin i Kamila Józefów
16.08.2016
W pełni profesjonalnie przeprowadzone nasze wesele Jesteśmy mega zadowoleni z usług zespołu Oxide Przerwy robione tylko przy ciepłych daniach Gorąco polecamy :)
Mama mlodej ;)
25.08.2016
Wesele bylo 20.08 wiec pare dni temu musze napisać, ze w swoim zyciu bylam juz na roznych weselach sluchalam roznych kapel ale ta przeszła nasze, młodych i gosci oczekiwania byli zajefajni ....;) z wodka prawda nie pija ,przerwy tylko na cieple posiłki a wtedy muzyka z cd ;) oczepiny zajebiste mnostwo dobrej zabawy ;) dziekujemy calemu Zespolowi ;0
Beata Gawrysiak
21.09.2016
Bardzo polecam wszystkim zespół OXIDE. Super repertuar i przede wszystkim pełen profesjonalizm. Wszyscy czuliśmy, że włożyli wiele serca byśmy poczuli wyjątkowość i niepowtarzalność tego dnia.. To bardzo sympatyczni i uśmiechnięci ludzie co odczuwaliśmy my jak i zarówno nasi wspaniali goście :) Zapamiętamy ten dzień do końca życia !!! Brawo Wy :)
Asia i Mariusz
25.09.2016
Fantastyczny zespół, genialnie poradził sobie z oprawą muzyczną wesela i zabawieniem każdego gościa. Wszyscy byli zachwyceni !!!!!!!!! Jeżeli jakiś zespół na wesele to tylko OXIDE:) mnóstwo zabaw, muzyka dopasowana do klimatu wesela, wszystko wykonane tak jak zostało wcześniej ustalone :) SUPER :)
Damian
30.10.2016
Bardzo polecamy zespół :)
Agata i Michał
04.05.2017
Bardzo polecamy zespół Oxide :D Większość naszych gości wychodząc z wesela mówiła że nie czuje nóg - tak się dobrze bawili :) Świetny kontakt i wszystko według planu :) szkoda że ślub jest tylko raz w życiu, bo z chęcią byśmy skorzystali jeszcze raz z Waszych usług :D
Ewelina i Paweł
11.07.2017
Świetny zespół. Grali u nas na weselu i możemy śmiało polecić :) Potrafią rozkręcić gości zarówno na parkiecie jak i przy stołach. Główny wokalista bardzo dobrze organizował czas na zabawy w trakcie wesela i konsultował z nami swoje propozycje w odpowiednich momentach, co jest naszym zdaniem dużym atutem, ponieważ nie było żadnych niespodzianek czy nieporozumień :)
Malwina i Łukasz
27.07.2017
Zespół Oxide pełna profeska!!! :) Grali i śpiewali prawie non stop, robili króciutkie przerwy, wszyscy bawili się do samego rana. Świetny kontakt z Jarkiem (wokalistą) przed weselem, dużo fajnych pomysłów, świetne prowadzenie całego wesela, bardzo bogaty repertuar piosenek :) tańce, zabawa, super piosenki, biesiada przy stołach- było wszystko :) Po weselu goście mówili, że orkiestra - super wybór, a my w 100% się z tym zgadzamy :) Jesteśmy mega zadowoleni i polecamy każdemu!!! :)))))
Agata
12.09.2017
Polecam zespół, pełen profesjonalizm, super zabawa :)
Sylwia i Adrian
14.09.2017
Jesteście po prostu zarąbisci :) wesele odbyło się 02.09.2017, chcieliśmy bardzo podziękować za profesjonalnie i fenomenalnie poprowadzenie imprezy, dzięki temu wszyscy bawili się świetnie nie patrzac na wiek czy to młodzi czy starsi, każdemu się podobało. Dobranie muzyki to byl strzal w 10. Zabawa byla wspaniała a wy przyczyniliście sie do tego ze nasze wesele bylo cudowne i wyjątkowe, zostanie przez nas zapamiętane na Długo. Jesteście po prostu niezastapieni. Kontakt z Jarkiem rewelacyjny
Aga i Marek
20.09.2017
Jak najbardziej polecamy jesteśmy bardzo zadowoleni goście po weselu mówili że jeszcze na takim weselu nie byli:) parkiet pełen całą noc ;)pozdrawiamy
Kasia i Sławek
26.09.2017
Polecamy z pełną odpowiedzialnośćią. Całą noc się super bawiliśmy na weselu. Zespół zadbał o konkursy i muzykę. Parkiet cała noc oblężany.
Kasia i Sławek
03.10.2017
Polecam z pełną odpowiedzialnością. Mega zespół, mega zabawa. Zespół zadbał o oprawę muzyczną i nie tylko od wyjścia panny młodej z domu do końca wesela. Podczas wesela parkiet cały czas oblężany. Konkursy, zabawy ....Super muzyka. Sprzet i nagłośnienie działało bez zarzutu. I co najważniejsze do końca wesela zespół trzeżwy. Rewelacja
Monika i Paweł
14.10.2017
Zespół Oxide super zagrali na naszym weselu. Potrafią fajnie zabawić gości. Świetne przyśpiewki przy stołach . Polecamy bardzo ten zespół z nimi impreza na pewno się uda. :)
K i D :)
07.11.2017
Szczerze ? Jest to najlepszy zespół na wesele. Goście wybawili się i byli bardzo zadowoleni. My jako młodzi polecamy z całego serca. Nie ma lepszego zespołu niż OXIDE ❤
Anna Prokop
29.11.2017
Wielkie brawa dla zespołu Oxide! Pełen profesjonalizm, piękny głos, świetna organizacja imprez. Ludzie sympatyczni i godni zaufania. Dobrana muzyka wykonywana na naprawdę wysokim poziomie. Jestem pełna podziwu dla takiego zespołu jakim jest OXIDE i polecam na przyszłość! Pozdrawiam :D
Marta
22.04.2018
Polecam z czystym sumieniem! Świetny kontakt z wokalistą zarówno przed, jak i w trakcie wesele, otwartość na wszelkie pomysły! Świetne poprowadzenie imprezy! Goście zadowoleni! :)
Łukasz 21.04.2018
25.04.2018
Rewelacja. My zadowoleni, goście zadowoleni. WWspółpraca bez problemowa, wszystko zgodnie z ustaleniami, nic bez naszej zgody się nie odbyło. Zespół wart każdych pieniędzy. POLECAM
Aneta Wydrzyńska
25.04.2018
Zespół Oxide grał 21 kwietnia 2018 w Sulbinach osobiście byłam tam gościem Wokal rewelacja 😉 pełen profesjonalizm polecam wszystkim parom młodym
Łukasz i Karolina
05.05.2018
Super wesele z zespołem Oxide ! Rewelacyjna oprawa muzyczna. Oczepiny, biesiada przy stołach w trakcie wesela 10/10. Jak najbardziej polecam, parkiet przez całą noc był pełen. Zarówno goście jak i my jesteśmy zadowoleni.
Ewelina i Piotrek 02.06.2018
04.06.2018
Chłopaki było MEGA 😊 Goście zachwyceni... nie schodzili z parkietu. Dziś drugi dzień po weselu a mnie nogi jeszcze bolą od tańca. Przerwy były robione tylko na posiłek i to bardzo krótkie!! Wokalista odgrywał rolę wodzireja.... wychodził do gości. BARDZO POLECAMY!! SUPER 👌 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Dorota
02.07.2018
Zespół godny polecenia bylo super
Ela i Andrzej
06.07.2018
Bardzo polecamy zespół Oxide. Grał u nas na weselu i jesteśmy zadowoleni z wokalu, repertuaru oraz sposobu prowadzenia całej imprezy. Z czystym sumieniem możemy polecić ten zespół.
Ania&Piotrek
20.07.2018
Jesteśmy zadowoleni z oprawy muzycznej naszego wesela, wokalista świetnie prowadził zabawę weselną zarówno za parkiecie jak i biesiadę przy stołach. Muzyka dla każdego! Bardzo dobry kontakt z prowadzącym w sprawach organizacyjnych przed weselem, a także na bieżąco w trakcie przyjęcia. Będziemy Was miło wspominać! <3
Marlena i Krzysiek
03.08.2018
Każdemu, kto chce zapewnić świetną zabawę do białego rana sobie oraz gościom, polecam zespół Oxide!! Biesiada przy stołach- rewelacja, wychodzenie do gości, super repertuar - zalety mozna byłoby wymieniać i wymieniać! Z liderem zespołu można w łatwy i szybki sposób się dogadać, nic nie stanowi problemu. W rozmowie z właścicielem sali otrzymałam informację, że kuchnia była bardzo zadowolona, ponieważ były dotrzymywane umówione godziny przerw na gorące dania. Same przerwy były tylko i wyłącznie p
Anna 11.08.2018
14.08.2018
Zespół godny polecenia. Super zabawa. Muzyka dla każdego. Polecam🙂
Klaudia i Emil 11.08.2018
14.08.2018
Najlepszy zespół na wesele!!! Super zabawa wszyscy na weselu bawili się tak dobrze że stwierdzili że wesele nie powinno mieć końca!!!! Jak najbardziej polecamy! I jeszcze raz dziękujemy za cudowną zabawę, będziemy mieli co wspominać! 😊😊😊😊😍 Para Młoda 🤵👰😃
Monika&Patryk
16.08.2018
Jak najbardziej polecamy zespół OXIDE. Bardzo dobrze po prowadzili wesele mimo ścisłego planu kuchni :P Gości na parkiecie nie brakowało.Dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Oceniam 10/10
Ola
28.08.2018
Polecam Oxide-super oprawa muzyczna Mega chłopaki !
Amelia&Patryk
14.09.2018
Serdeczne podziękowania za przepiękną oprawę muzyczną naszego wesela. Wiele osób gratulowało nam zespołu. Dziękujemy za wszelką pomoc oraz pełen profesjonalizm, zwłaszcza w tak trudnych warunkach. Orkiestra jest elegancka i reprezentuje bardzo wysoki poziom. Z pewnością będziemy polecać orkiestrę OXIDE naszym znajomym i mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze na uroczystości zorganizowanej przez nas😳🤭😘 😃 pozdrawiamy Amelka i Patryk
Arletta&Arek 25.08.2018
22.09.2018
Jesteśmy mega zadowoleni! Nasi goście byli zachwyceni. Jarosław(wokalista) pięknie śpiewał widać że to co robi to kocha i wkłada w swoją pracę całe serce❤Dziękujemy za świetnie poprowadzoną zabawę weselną zespołowi Oxide jesteście godni polecenia dlatego też POLECAMY! Pozdrawiamy Was❣🙂
Karolina i Grzegorz
28.09.2018
Było świetnie :) Goście wybawieni i pod wrażeniem, prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie. Wokalista wyjątkowo zaangażowany, a jego energia mocno udziela się gościom :) Zespół często wychodzi za stoły. Polecamy szczerze wszystkim narzeczonym !!!
Piotr Magda Wesele Grzegorza i Karoliny
28.09.2018
🎶🎶🎶🎶🎶Mega profesjonalizm, świetna zabawa. Pozdrawiam 🎸🎸🎸🎸🎶🎶🎶🎶🎶🎶
Natalia
29.10.2018
Jak wesele, to tylko z Oxide! Najlepsza kapela. Zabawa,śpiewy i tańce do białego rana. Wokalista Jarek potrafi rozruszać ludzi jak nikt inny- poprostu NIEZASTĄPIONY!:) polecam całym sercem
Edyta
08.11.2018
Jak wesele to tylko oxide są najlepsi z najlepszych Jarek tak poprowadził nasze wesele że przy takiej liczbie ludzi czuło się jak by było ich 100 chłopaki zagrali na najwyższym poziomie ludzie dopytywali z kąd Was znaleźliśmy jesteście mistrzami w swoim fachu serdecznie polecamy i będziemy polecać dziękujemy bardzo ;)
Klaudia & Mateusz
08.11.2018
Z całego serca polecam , goście byli zachwyceni , wokalista genialny! potrafił zabawić gości w każdym wieku :) serdecznie dziękujemy za wspaniałe prowadzenie naszego wesela !:)

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości